Астра Комерс – История

Астра Комерс ООД – лидер на пазара на платове и работно облекло е основана в далечната 1989 година. От самото начало, фирмата се фокусира върху търговия с платове.

Не след дълго, в зората на свободния пазар в България, Астра Комерс внася първия си контейнер с платове от далечния изток и така полага началото на своя път към върха.

През годините ценности като доверие, откритост и ангажираност към клиенти и партньори, превръщат компанията в лидер на българския пазар и основен вносител на платове за работно облекло.

Днес, компанията е най-големия български доставчик на платове за работно облекло в България с над 1.5 милиона метра на склад.

Астра Комерс, Astra Commerce

През 2013 година Астра Комерс стъпва на пазара в Румъния, чрез своята дъщерна фирма ASTRATEX WORKWEAR Srl.

Ценности на Астра Комерс

Нашите ценности са това, което ни позволи да стигнем до лидерската позиция. Те са енергията, която поддържа дългосрочните, лоялни и ползотворни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори:

    • ДОВЕРИЕ
    • АНГАЖИРАНОСТ
    • ПРЕЦИЗНОСТ
    • ПОДКРЕПА
    • ПАРТНЬОРСТВО
    • ЛОЯЛНОСТ

Конкурентни предимства

През годините изградихме модел на поведение с клиенти и партньори, който се превърна в една от най-ценените характеристики на нашия бизнес. Ето защо другите ни ценят и продължават да ни се доверяват:

Всеки наш клиент или партньор е уникален в своите цели, изисквания и нужди. Затова вярваме, че персоналният подход е единственият начин да удовлетворим високите изисквания и да постигнем най-добрите резултати. Персоналният подход е стандарт на работа в Астра Комерс.

Астра Комерс поддържа на склад изключително богата гама от артикули в основните си търговски направления – платове за работно облекло, лични предпазни средства и работно облекло.

Астра Комерс - ИСО сертификат

Ние държим на високото качество. Затова поддържаме винаги актуален сертификат за качество, съгласно ISO 9001:2015.

Ние подбираме нашите доставчици в съответствие с изискванията на стандарта ISO, за да можем да гарантираме, че предлаганите от нас продукти ще удовлетворят и най-високите изисквания за качество.

Нашият екип от специалисти, търговци и технологични експерти, осигурява сигурна база за бързо, качествено и професионално изпълнение на всяка една поръчка. 

Нашият екип

Hristo_119x150

Христо Павлов

Основател
Христо е основател на Астра Комерс. Отговаря за стратегическото и технологично развитие, материалната база и маркетинговата дейност на компанията. Динамично подпомага развитието на бизнеса на местния пазар, както и разрастването на продажбите на работно облекло и лични предпазни средства.
Цвети - Астра Комерс

Цвети Здравкова

Офис Мениджър
Цвети е дългогодишен служител на фирмата и със своя богат опит в областта на обслужването на клиенти и организирането на доставки е идеалния партньор за осигуряване на бързо, качествено и точно изпълнение на поръчки.

Наши клиенти в бизнеса с платове